Moksha Yoga Center Monastiraki

Το Moksha Yoga Center Monastiraki είναι ένας χώρος ζεστός και πλήρως εξοπλισμένος.
Με αφοσιωμένους δασκάλους, προσφέρουμε ομαδικά μαθήματα βασισμένα στο συνδυασμό κίνησης και αναπνοής, όπως Vinyasa Flow και Hatha Flow Yoga, αλλά και πιο στατικές πρακτικές Hatha Yoga και Restorative Yoga, όλων των επιπέδων (αρχάριους, προχωρημένους, ηλικιωμένους, αθλητές).

Επιπλέον στο χώρο μας γίνονται ιδιαίτερα μαθήματα προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες, workshops, εκπαιδευτικά προγράμματα, αξέχαστα yoga retreats μέσα στη φύση, μαθήματα γιόγκα σε εργαζόμενους επιχειρήσεων και εταιρειών.

Το Moksha Yoga Center Monastiraki είναι ένα καταφύγιο στο κέντρο της πόλης που αφήνουμε τις έννοιες, μαθαίνουμε να κινούμαστε και να αναπνέουμε, φροντίζουμε τον εαυτό μας κι έτσι γινόμαστε πιο ευτυχισμένοι και πιο υγιείς.

Η γιόγκα σε μεταμορφώνει! 

Η ομάδα μας

Κωνσταντίνος Σιώζιος
Η ενασχόληση του Κωνσταντίνου με την εκγύμναση του σώματος ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία με τις πολεμικές τέχνες. Το 1988 ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τη γιόγκα και βίωσε την πρακτική της. Λειτούργησε σαν ένα σταθερό σημείο αναφοράς στη ζωή του κι έτσι παρακολούθησε το εκπαιδευτικό Hatha Yoga 200h σε ιδιωτική σχολή. Το 2012 δημιούργησε το Moksha Yoga Center Monastiraki, όπου διδάσκει Vinyasa Flow Yoga με πολύ αγάπη και ενθουσιασμό, θέλοντας να μοιραστεί και να μοιράσει το βίωμα του μέσα από τη διαδικασία της πρακτικής.
Ο Κωνσταντίνος συνεχίζει να μαθητεύει δίπλα σε υπέροχους δασκάλους, να εμπνέεται, να διαβάζει και να βαθαίνει τις γνώσεις του στο μονοπάτι της γιόγκα.  

Ελευθερία Φουρναράκου
Η Ελευθερία γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Ασχολήθηκε με το θέατρο και τον σύγχρονο χορό. Ψάχνοντας πάντα ένα εργαλείο για καλύτερη ζωή και αυτογνωσία ήρθε σε επαφή με τη γιόγκα, όπου ασκείται από το 2012.
Έχει εξασκηθεί στη Hatha Yoga & στην Ashtanga Vinyasa Yoga και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στη φιλοσοφία της.
Το 2017 θέλησε να εμβαθύνει τις γνώσεις σε αυτόν τον θεραπευτικό τρόπο άσκησης παρακολουθώντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων Hatha Yoga (RYT 200h Yoga Alliance Certified), όπου αρίστευσε και πιστοποιήθηκε από τη Yoga Alliance. Από τότε διδάσκει με κύριο στόχο την ευθυγράμμιση, την αυτογνωσία και την αυτοθεραπεία. Η Ελευθερία δίνει απλόχερα τη γνώση στους ασκούμενους και παράλληλα συνεχίζει το δικό της ταξίδι...  

Γιάννης Πριντζόπουλος
Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να γυμνάζεται με το Karate Wado Ryu και δε σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με τον αθλητισμό και την αναζήτηση νέων τεχνών όπως το Karate Shotokan, KarateKyokushinkai, Wu Shu Kwan Kung Fu, Kick Boxing και Πυγμαχία. Στην πορεία έγινε δάσκαλος στους χορούς Rumba, Cha Cha Cha, Samba, Swing, Mambo, Salsa, Tango, Fox Trot, Watz και Viennese Waltz, όπου εργάστηκε σε σχολές χορού για πολλά χρόνια. Ταυτόχρονα ξεκίνησε τον αθλητικό χορό και έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμούς κατηγορίας Latin με πολλές διακρίσεις μέχρι προσφάτως. Παράλληλα με τον αθλητικό χορό, το 2012 ξεκίνησε να ασκείται στη Hatha Yoga, να εμβαθύνει παρακολουθώντας το εκπαιδευτικό RYT 200h Yoga AllianceCertified και έτσι έφτασε μέχρι το μονοπάτι της Ashtanga VinyasaYoga εδραιώνοντας μια δυνατή προσωπική πρακτική, την οποία ασκεί καθημερινά μέχρι σήμερα. Παρακολούθησε εκπαιδευτικά προγράμματα δασκάλων στην παράδοση Ashtanga Vinyasa Yoga όπως ο Manju Jois και ο David Swenson καθώς και εργαστήρια με τον Tim Miller και τον Atsuro Chiba. Επίσης παρακολούθησε εκπαιδευτικά προγράμματα δασκάλων στο Pilates και στην Aerial Yoga, καθώς και πλήθος εργαστηρίων στο Pilates στην Acro Yoga και στην Partner Yoga. Από το 2014 διδάσκει Yoga και Pilates.
Ο Γιάννης συνεργάζεται με το Μoksha Yoga Center Monastiraki λαμβάνοντας μέρος στα yoga retreats που οργανώνουμε.

 

Μεταμορφώσου!

Moksha Yoga Center Monastiraki

Μιλτιάδου 14-16 (5ος όροφος), 10671, Αθήνα

(+30) 693-668-8106

mokshayogacentermonastiraki@gmail.cοm

© 2019 Moksha Yoga Center Monastiraki - Studio Yoga
Transform yourself!
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε